Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Εργαστήριο Make Up & Nails Studio της κας Λίζας Βελλίδου της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής Τέχνης του Μακιγιάζ

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, οι καταρτιζόμενες του Δ.Ι.Ε.Κ. Ξάνθης της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής Τέχνης του Μακιγιάζ Γ΄εξαμήνου, με τη συνοδεία της εκπαιδεύτριάς τους, επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Make Up & Nails Studio της κας Λίζας Βελλίδου. Η επιχείρηση αυτή δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και 22 χρόνια και παρέχει όλες τις τελευταίες τεχνικές τόσο στην περιποίηση των άκρων όσο και στο μακιγιάζ. Ειδικεύεται στο νυφικό μακιγιάζ και στην πώληση προϊόντων περιποίησης άκρων και μακιγιάζ.
Τις επισκέπτριες υποδέχθηκε η κα Βελλίδου Λίζα και η κα Μάντζαρη Μαρία και τις ξενάγησαν στον χώρο πεντικιούρ- μανικιούρ, αποτρίχωσης φρυδιών και make up. Οι σπουδάστριες παρακολούθησαν τις διάφορες παροχές υπηρεσιών και αμέσως μετά τους δόθηκε η ευκαιρία να εξασκηθούν και οι ίδιες στο μανικιούρ- πεντικιούρ, αποτρίχωσης και make up. Παράλληλα, παρατήρησαν το πώς πρέπει να είναι στημένος ένας επαγγελματικός χώρος και η τοποθέτηση των προϊόντων μεταπώλησης για την ορθότερη και αποτελεσματικότερη πώληση αυτών.
Το Δ.Ι.Ε.Κ. Ξάνθης ευχαριστεί θερμά το MAKE UP & NAILS STUDIO LIZA VELLIDOU για τη φιλοξενία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...